Engagera dig

Det finns många sätt att bidra

Vi behöver bli fler krafter som engagerar oss för en klimaträttvis värld. Kan du tänka dig att ägna din tid och ditt engagemang åt att hjälpa till mer än du redan gör? Vi blir jätteglada om du hör av dig till oss.

Du som läser det här har utan tvekan talanger som skulle kunna göra vår kampanj – och klimatrörelsen – starkare. Saker vi behöver hjälp med i kampanjen med jämna mellanrum kan vara att: Skriva texter. Fotografera, filma och redigera. Teckna och måla. Programmera och designa. Arrangera bra evenemang. Få tag i och prata med journalister. Pyssla med kommunikation, t.ex. sociala medier. Baka fika och laga mat. Logistik och picknick-fix. Hålla föreläsningar och workshops. Bidra med kunskap om våra syskon-kamper, både lokalt i Göteborg, Europa och världen. Delta i möten med politiker och tjänstepersoner. Transportera saker.

Hör av dig till oss!

Skicka ett mail till kontakt@fossilgasfallan.se så bestämmer vi en tid och plats att ses för att lära känna varandra och prata mer om vilka vi är, vad vi gör nu och hur just du vill bidra.

För att gå med i kampanjen finns bara ett krav: Du behöver hålla med om vår värdegrund. Den nedskrivna värdegrunden handlar om saker som respekt, lyhördhet, normkritik och ansvarstagande – helt enkelt egenskaper som vi vill att alla i kampanjen delar för att kunna arbeta på ett trevligt och effektivt sätt tillsammans.

Och kom ihåg: Det är meningsfullt och roligt att engagera sig tillsammans!