Engagera dig


Här kan du läsa mer om 3 sätt att bidra till kampen

Vad kul att du vill vara med och stoppa fossilgasprojektet GO4LNG! Det finns många sätt att bidra.

Vi är övertygade om att du som läser det här har talanger som skulle kunna göra kampanjen och rörelsen starkare. Några exempel på saker vi kommer behöva hjälp med under kampanjens gång är: Skriva texter. Fotografera, filma och redigera. Teckna och måla. Programmera och designa. Rodda skoj evenemang. Få tag i och prata med journalister. Pyssla med kommunikation, t.ex. sociala medier. Baka fika och laga mat. Logistik och picknick-fix. Hålla föreläsningar och workshops. Bidra med kunskap om våra syskon-kamper, både lokalt i Göteborg och internationellt. Delta i möten med politiker och tjänstepersoner. Transportera saker. Med mera…

Här följer några steg du kan ta redan nu — välj och vraka och skapa din egen mix:

 

På förstasidan på denna hemsida kan du skriva under vårt upprop! På så vis kan vi tillsammans kräva att Göteborgs stad och regeringen stoppar fossilenergiprojektet GO4LNG. Skriv under här>>

Om du bockar i rutan kommer du att framöver få uppdateringar via mail om nya sätt att engagera dig med oss!

Bestämmer du dig för att du vill haka på kampanjen genom att komma på möten och hjälpa till med olika arbetsuppgifter, är du välkommen att gå med oss i Fossilgasfällan. Tillsammans är vi starka!

För att gå med i kampanjgruppen finns bara ett krav: Du behöver hålla med om vår värdegrund. Värdegrunden handlar om saker som respekt, lyhördhet, normkritik och ansvarstagande – helt enkelt egenskaper som vi vill att alla i kampanjgruppen delar för att kunna arbeta på ett trevligt och effektivt sätt tillsammans.

Hör av dig till oss på telefonnummer 0707 – 321 676 eller kontakt@fossilgasfallan.se så ser vi till att lära känna varandra.

Skicka ett bidrag till vår lilla kassa via Swish – varje tia är värdefull! Exempel på utgifter vi har är mötesfika & -material, tyg och färg till banderoller och utskrifter på biblioteket. Kom ihåg att skriva ”fossilgas” i meddelandet när du swishar.
Swish-nummer är: 0733640022 (mottagare: Annika)
Skriv meddelandet: ”fossilgas”