Engagera dig

Det finns många sätt att bidra

Vad kul att du vill vara med och stoppa fossilgasprojektet GO4LNG! Vi är övertygade om att du som läser det här har talanger som skulle kunna göra kampanjen och rörelsen starkare. Några exempel på saker vi behöver hjälp med i kampanjen är: Skriva texter. Fotografera, filma och redigera. Teckna och måla. Programmera och designa. Rodda skoj evenemang. Få tag i och prata med journalister. Pyssla med kommunikation, t.ex. sociala medier. Baka fika och laga mat. Logistik och picknick-fix. Hålla föreläsningar och workshops. Bidra med kunskap om våra syskon-kamper, både lokalt i Göteborg, Europa och världen. Delta i möten med politiker och tjänstepersoner. Transportera saker.

Maila oss!

Skicka ett mail till kontakt@fossilgasfallan.se så bestämmer vi en tid och plats att ses för att lära känna varandra och prata mer om vilka vi är, vad vi gör nu och hur just du vill bidra.

För att gå med i kampanjen finns bara ett krav: Du behöver hålla med om vår värdegrund. Värdegrunden handlar om saker som respekt, lyhördhet, normkritik och ansvarstagande – helt enkelt egenskaper som vi vill att alla i kampanjen delar för att kunna arbeta på ett trevligt och effektivt sätt tillsammans.